Introduktion

Exceed Capital erbjuder privatpersoner och företag ekonomisk rådgivning anpassad utifrån respektive kunds behov, förutsättningar och mål.

Rådgivningen omfattar såväl investeringsrådgivning som rådgivning kopplad till pension och försäkring. Våra erfarna rådgivare samarbetar nära med bolagets experter inom analys och produktutveckling, för att tillsammans hitta den bästa lösningen för dig som kund. Utöver våra egna kvalitétssäkrade produkt- och tjänsteerbjudanden har Exceed Capital även samarbeten med marknadens mest framträdande leverantörer av förvaltnings-, pensions- och försäkringslösningar. Allt för att kunna erbjuda ett av marknadens mest konkurrenskraftiga utbud.

Tjänster

Förvaltning

Exceed Capitals förvaltnings-erbjudande bygger på gedigen omvärldsanalys framtagen av våra experter. Som fristående aktör har vi dessutom möjlighet att själva ta fram produkter som går hand i hand med vår syn på omvärlden. 

Läs mer

Analys

Exceed Capitals experter analyserar löpande såväl vår omvärld som de finansiella marknaderna. Våra analyser publiceras regelbundet på vår hemsida och skickas även ut till dig som kund. 

Läs mer

Rådgivning

Exceed Capitals rådgivning utgår ifrån en grundlig genomgång av kundens förutsättningar. I samband med genomgången dokumenteras kundens behov, förutsättningar och mål.

Läs mer