TJÄNSTEOMRÅDE

KVALITET, HÅLLBAR UTVECKLING och AFFÄRSUTVECKLING.

hur kan vi hjälpa dig?

Exceed Consulting erbjuder konsulttjänster och produkter inom KVALITET, HÅLLBAR UTVECKLING och AFFÄRSUTVECKLING.
Vi är kända för att ha konsulter med hög yrkes- & social kompetens som alltid gör sitt bästa. En engagerad medarbetare som är en naturlig del av er organisation.
Vår ständiga ambition är att du som kund ska få mer än vad du förväntar dig!

[ Läs mer nedan om hur vi kan hjälpa dig ]KVALITÉ

TESTLEDNING

Inom Exceed Kvalité anser vi att kommunikation är en av de tyngsta hörnpelarna inom testledning tillsammans med testkunskap och ett ständigt sökande efter förbättringspotential. Men för att verkligen göra skillnad så anser vi att kommunikation är A och O. Detta för att kunna företräda slutkundens röst jämt emot både affärssidan och utvecklingssidan, eftersom målet varje dag är att göra skillnad. 

business-1989130_1920
adult-chart-close-up-1043514

STRATEGI-KRAV-KVALITÉ

Kvalité är inte något som man skapar genom processen. Det skapas genom kraven, oavsett om man kör agila processer eller mer traditionella. Kravprocessen kommer från ett kvalitetsperspektiv där man både lägger grunden och ribban för processen, och därför är det kritisk att ha kompetenta medarbetare som kan hjälpa kunden med detta. Det är även i detta skede som strategin måste läggas för att maximera nyttan av både krav och test. 

DIGITAL TILLGÄNGLIGHET

Vi vill hjälpa våra kunder att skapa de rätta förutsättningarna för att nå ut till så många människor som möjligt, och därmed också öka tillgången och nyttan av informationen och tjänsterna som finns tillgängliga på nätet.

Läs mer om Digital tillgänglighet HÄR.

shutterstock_326816450

hållbar utveckling

Anser ni att det är svårt att navigera inom hållbar utveckling? Vad gör ni rätt och vad kan ni göra bättre? Området Hållbar utveckling är stort och kan kännas ogripbart.

Exceed erbjuder därför konsulttjänster inom hållbar verksamhetsutveckling – från strategisk rådgivning till att identifiera konkreta utvecklingsinsatser med utgångspunkt i Agenda 2030 och de globala målen. Vi kombinerar helhetsperspektivet med handfasta kartläggningar och planer för att hjälpa er utifrån er verksamhets förutsättningar.

Tillsammans skall vi bidra till en bättre och hållbar värld! HÄR kan du läsa mer om vårt arbete med hållbar utveckling och vår nyligen lanserade e-learning.

affärsutveckling

Den som slutar att utvecklas slutar även att vara bra.  

Att aktivt driva organisationens affärs- och verksamhetsutveckling framåt säkerställer att ni förblir relevanta för era kunder.  

Vår främsta uppgift som affärsutvecklare är att skapa optimala flöden i utvecklingsprocessen. Från vision och mål, över strategi, utveckling och kravställning, och sedan införande och uppföljning av dessa.​ Vi hjälper er bygga upp en relevant, eller bryta ner en redan lagd strategi. Vi hjälper er genomföra den och ser till att realisera de önskade effekterna.  

Läs mer om våra Case HÄR.