tjänsteområde

våra tjänsteområde

Vi specialiserar oss på Kvalité, Hållbar utveckling och Affärsutveckling. Tre områden som vi står bakom till 100 procent och våra konsulter har stor erfarenhet inom sina respektive område. Nedan kan ni läsa mer om vad vi kan erbjuda just er. 

KVALITÉ

Området Kvalité innehåller tre grenar: Testledning, Strategi-Krav-Kvalité och Digital tillgänglighet.

TESTLEDNING

Inom Exceed Kvalité anser vi att kommunikation är en av de tyngsta hörnpelarna inom testledning tillsammans med testkunskap och ett ständigt sökande efter förbättringspotential. Men för att verkligen göra skillnad så anser vi att kommunikation är A och O. Detta för att kunna företräda slutkundens röst jämt emot både affärssidan och utvecklingssidan, eftersom målet varje dag är att göra skillnad. 

business-1989130_1920
adult-chart-close-up-1043514

STRATEGI-KRAV-KVALITÉ

Kvalité är inte något som man skapar genom processen. Det skapas genom kraven, oavsett om man kör agila processer eller mer traditionella. Kravprocessen kommer från ett kvalitetsperspektiv där man både lägger grunden och ribban för processen, och därför är det kritisk att ha kompetenta medarbetare som kan hjälpa kunden med detta. Det är även i detta skede som strategin måste läggas för att maximera nyttan av både krav och test. 

DIGITAL TILLGÄNGLIGHET

Vi vill hjälpa våra kunder att skapa de rätta förutsättningarna för att nå ut till så många människor som möjligt, och därmed också öka tillgången och nyttan av informationen och tjänsterna som finns tillgängliga på nätet.

Läs mer om Digital tillgänglighet HÄR.

shutterstock_326816450

hållbar utveckling

Området Hållbar utveckling är vitt och brett och kan vara svårt att få grepp om. Även om det är oerhört viktigt är det få organisationer som aktivt arbetar med idag och det vill vi ändra på. Vi kan hjälpa er med rådgivning och identifiering av konkreta utvecklingsinsatser med utgångspunkt i Agenda 2030 och de globala målen.

HÄR kan du läsa mer om vårt arbete med Hållbar utveckling.

affärsutveckling

Vår främsta uppgift som affärsutvecklare är att skapa optimala flöden i utvecklingsprocessen. Från vision och mål, över strategi, utveckling och kravställning, och sedan införande och uppföljning av dessa.​ Vi hjälper er att fortsätta utvecklas och hålla er aktuella. 

HÄR kan du läsa mer om hur vi jobbar med Affärsutveckling.