E-learning

En plattformsbaserad e-learning om hållbar utveckling & de globala målen 

E-learning för företag och offentlig sektor

Utbildningen är ett effektivt sätt att integrera er organisations hållbarhetsarbete i verksamheten. Den ger medarbetarna både medvetenhet och engagemang i hållbarhetsfrågor och säkerställer att er organisation kan växa med optimal effektivitet och lönsamhet. Vi kombinerar helhetsperspektivet med konkreta lösningar för att hjälpa er utifrån verksamhetens förutsättningar.

Utbildningen innehåller text, bilder, korta filmer, kontrollfrågor och är 100 % anpassningsbar till era behov, inklusive översättning till valfritt språk. Som kursledare kan du tydligt följa hur det går för deltagarna i kursen och när man genomfört utbildningen kan deltagaren dela resultatet på sociala medier samt skriva ut ett diplom. Efter utbildningen får ni ett certifikat och ett sigill ni kan publicera på er hemsida.

Dessutom innehåller utbildningen en enkät med aktivitetstips för varje mål, där deltagarna får visa vilka hållbarhetsaktiviteter de tycker är viktiga i er verksamhet. Efter genomförandet ger vi er en samlad rapport som grafiskt visar resultatet. Denna ger ett bra underlag för att ta ert hållbarhetsarbete till nästa nivå.

Uppföljning
Behöver ni ytterligare hjälp kan vi erbjuda konsulter med expertis inom olika områden av hållbarhetsarbete, till exempel upprätta en hållbarhetsstrategi och implementera den i verksamheten.

Läs mer om utbildningen i vårt produktfolder. 

E-learning för grund- och gymnasieskolan

Vi vill att barn och ungdomar ska få kunskaper om vad hållbar utveckling och de globala målen innebär. På så sätt kan de få en hoppfull bild av sin framtid och bli engagerade att vilja påverka både sig själv och sin omvärld på ett hållbart sätt, nu och i framtiden.

Denna e-learning är speciellt anpassad för just grund- & gymnasieskolor och gör informationen lättillgänglig på ett roligt men också lärorikt sätt. Kursen innehåller text, bilder, korta filmer, kontrollfrågor och reflektionsfrågor. Som lärare kan du tydligt följa hur det går för eleven i kursen och när man genomfört utbildningen kan man också dela resultatet på sociala medier samt skriva ut ett diplom.

Kursen är helt kostnadsfri för skolor och vi hjälper dig med anpassning av innehållet så att den följer era utbildningsmål och även din skolas grafiska profil.

Tilläggstjänster - E-learning

Anpassning

Vi implementerar ert eget kommunikationsmaterial i utbildningen.

Projektledning

Vi projektleder arbetet med att välja ut, samla ihop och anpassa ert kommunikationsmaterial. Även anpassning av deltagarlistor.

Inspirationsföreläsningar, workshops eller hållbarhetskonsulting

Vi kan bistå med föreläsningar eller workshops både innan och efter utbildningen. Vi kan också erbjuda er hållbarhetskonsulter med specialistkompetens, beroende på vilket behov ni har.

Kontakta oss för en demo-visning

Marie Bergwall
Hållbarhetskonsult & affärsutvecklare
marie.bergwall@exceedconsulting.se
073-083 04 57

Adam Lundberg
Verksamhetsutvecklare
– Hållbar utveckling

adam.lundberg@exceedconsulting.se
070-791 35 72

Vill du ha en demo-visning, vänligen maila Marie eller Adam direkt. Vill du hellre testa demon själv innan du kontaktar oss, fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi inloggningsuppgifter till vår demo-version.

Partners