Vi är en härlig mix av personer och kompetenser som drivs av att skapa mervärde för våra kunder, för oss själva och för vårt samhälle. Hos oss är det viktigt att känna trygghet och tillhörighet och vi lägger stor vikt vid att träffas för att lära känna varandra och ta vara på varandras kunskaper och erfarenheter.

Våra värderingar

 • Nyheter
  Engagemang

  Vi engagerar oss i våra kunders verksamhet och i vårt företag för att bidra till en bättre framtid.

 • Nyheter
  Drivkraft

  En Exceed:ares inre drivkraft kommer ur en vilja att göra skillnad varje dag

 • Nyheter
  Medmänsklighet

  Vi arbetar i enlighet med våra värderingar om jämlikhet, allas lika värde och att ställa upp för varandra och för dem som behöver oss

Hur är det att jobba som konsult?

Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att både bidra med den kunskap man har och att samtidigt få nya erfarenheter och kompetenser. Du träffar många människor, får en inblick i olika företag och branscher samtidigt som du har din anställning på ett tryggt företag som alltid stöttar. Det som utmärker konsulter är att de är nyfikna, sociala, flexibla, vill lära nytt och få saker gjorda.

service

Lediga tjänster

 • Öppen ansökan


  Vi hjälper företag inom privata och offentliga sektorn att utvecklas med tjänster och digitala lösningar inom hållbarhetsutveckling, verksamhetsutveckling och test & kvalitetsutveckling.

  Vi är alltid på jakt efter nästa kollega och ser fram emot att få ta del av ditt CV!

  Exempel på våra konsultroller:

  Läs mer
 • Test & Kvalitetssäkring

  Vi hjälper företag att säkerställa att de levererar med hög kvalitet och möter de krav och förväntningar som ställs. Det gör vi genom att på ett strukturerat sätt arbeta med ständiga förbättringar innan, under och efter lansering av en produkt eller tjänst. Nu söker vi fler personer till vårt team som kan vara ute hos kund eller utgå från något av våra kontor.

  Läs mer

Tillsammans skapar vi hållbara resultat

Skicka in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort vi kan!


  GDPR

  carrer