Vi vill att företag ska nå sin fulla potential och skapa hållbara resultat. Det gör vi genom att leverera konsulttjänster, digitala lösningar och utbildningar inom våra tre huvudområden: hållbar utveckling, verksamhetsutveckling och test & kvalitetssäkring. I 10 år har vi hjälpt företag att utveckla nya sätt att nå sina mål och hitta lösningar till sina utmaningar. Våra medarbetare är nyckeln till Exceeds framgång, och att vår kompetens fortsätter ligga i framkant är viktigt för både oss och våra kunder.

Exceed i korthet

Vi är ett härligt gäng som är kompetenta, nyfikna och engagerade i våra olika områden och vi vill gärna leverera mer än vad man förväntar sig av oss. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi är branschoberoende samtidigt som IT-utveckling för det mesta är en del av lösningen i våra uppdrag.

Vårt erbjudande

Vi levererar konsulttjänster, digitala lösningar och utbildningar inom våra tre huvudområden: hållbar utveckling, verksamhetsutveckling och test & kvalitetssäkring. De kompetenser vi har är bland annat hållbarhetsstrateger, hållbarhetsspecialister, produktägare, verksamhetsutvecklare, testledare och kravanalytiker.

sustainable

Lär känna oss och det vi gör

Som hållbarhetskonsult hos oss är du ibland ute på längre uppdrag hos en kund för att hjälpa till i olika hållbarhetsprocesser, eller kortare uppdrag där du genomför workshops, utbildning, projektleder hållbarhetsredovisning eller agerar rådgivare i olika frågor.

Vårt fokus inom hållbar utveckling är att skapa hållbara företag där vi säkerställer att hållbarhetsprocessen är implementerad. Väsentlighetsanalysen är central i vårt arbete för att säkerställa att våra kunder fokuserar på rätt hållbarhetsfrågor.

service

Våra konsulter inom verksamhetsutveckling har oftast längre uppdrag hos kund där de bland annat genomför verksamhetsanalyser, agerar som projektledare, jobbar med förändringsledning eller utvecklar appar som förenklar kundens dagliga arbete.

Som konsult inom test och kvalitetssäkring säkerställer du att krav identifieras, dokumenteras och kvalitetssäkras. Du sätter upp teststrategier, utvecklar testprocesser och genomför tester både manuellt och automatiserar.

service

Det är vi som är Exceed

Att leda hållbarhet - en podd om att utveckla hållbara verksamheter

Anders Andersson (f.d. fotbollsproffs och numera expertkommentator) funderar kring de hållbarhetsutmaningar världen står inför idag. Anders träffar spännande personer som på olika sätt arbetar för en hållbar framtid och hållbara verksamheter.

Senaste poddavsnitt

Lyssna på fler avsnitt
Ta del av vårt nyhetsbrev

Nyheter