HR-chef Maria Danell på Smurfit Kappa kontaktade oss på Exceed för att ta fram ett upplägg för träning av 700 medarbetare i Sverige. Det blev en film med arbetsmaterial för träning och samtal om HBTQi-frågor som nu rullar i hela landet:

”Vi på Smurfit Kappa vill vara en trygg arbetsplats för alla oavsett sexuell läggning. Det är lika självklart som den fysiska säkerheten. Tillsammans med Exceed tog vi fram ett upplägg med en utbildningsfilm och workshop att genomföra gruppvis över landet. En referensgrupp av medarbetare med olika positioner bidrog till upplägget och innehållet, och sedan lanserades filmen med ett arbetsmaterial till alla våra siter. Här i Eslöv är workshopen en av tre punkter på vår årliga hälsa- och säkerhetsdag. Med utbildningen har vi kommit längre i vårt arbete med att vara Free to be me, en inkluderande arbetsplats där kompetens kommer först.”
– En del av arbetet med säkerhet och hälsa

Vill du veta mer om hur vi på Exceed kan hjälpa er med ert arbete med hållbar utveckling? Strategiskt, facilitering, utbildning eller träning – hör av dig!

Nyheter