Nyheter

Nyhet

BNP PARIBAS HAR UPPDATERAT DOKUMENTATIONEN

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 25 maj 2020. Se även bifogat tillägg för mer information. Nedan placering berörs: 

Kreditbevis USA High Yield 2003A med ISIN kod...

Nyhet

BNP Paribas har uppdaterat dokumentationen

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 20 maj 2020. Se även bifogat tillägg för mer information. 

Nedan placering berörs:

Kreditbevis USA High Yield 2003A med ISIN...

Nyhet

CREDIT SUISSE HAR UPPDATERAT DOKUMENTATIONEN

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 29 april 2020. Se även bifogat tillägg för mer information.

Nedan placering berörs:

Marknadswarrant Miljö Bonus 2003F med ISIN...

Nyhet

CREDIT SUISSE HAR UPPDATERAT DOKUMENTATIONEN

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 23 april 2020. Se även bifogat tillägg för mer information. 

Nedan placering berörs:

Autocall FinTech Fast Kupong 2001D med...

Nyhet

Notering Emisson 2001

Credit Suisse befinner sig i tyst period i relation till deras kommande kvartalsrapport för första kvartalet 2020. Notering av nedan instrument kommer ske i maj.

Nedan placeringar berörs:

Autocall FinTech Fast Kupong 2001D med ISIN kod SE0013719929
Tillväxtbevis Miljö Lock-In...

Nyhet

Credit Suisse har uppdaterat dokumentationen

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 3 april 2020. Se även bifogat tillägg för mer information.

Nedan placering berörs: 

Autocall FinTech Fast Kupong 2001D med...

Nyhet

BNP Paribas HAR UPPDATERAT DOKUMENTATIONEN

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 1 april 2020. Se även bifogat tillägg för mer information.

Nedan placering berörs:

Kreditbevis USA High Yield 2001A med ISIN...

Nyhet

CREDIT SUISSE HAR UPPDATERAT DOKUMENTATIONEN

I enlighet med prospektdirektivet så har alla investerare ångerrätt vid ett nytt tillägg till emittentens grundprospekt. Ångerrätten gäller fram t.o.m. den 4 mars 2020. Se även bifogat tillägg för mer information. Nedan placeringar berörs:

...

Nyhet

Exceed Capital avslutar samarbetet med Insuresec

Exceed Capital Sverige AB (”Exceed”) har per 19 februari 2020 valt att avsluta samarbetet med Insuresec. Exceed har varit medlem hos Insuresec sedan 2013. Som ett resultat av att fokus skiftat för såväl Exceed som Insuresec har värdet av medlemskapet under de senaste åren successivt minskat....

Nyhet

Kupong AC RÅVARUBOLAG KVARTALSVIS 1712E

AC RÅVARUBOLAG KVARTALSVIS 1712E med ISIN kod SE0010662890 betalar ut kupong om 21.77% den 3 mars 2020.