• Nyheter
  Vi söker testare till vår nya utbildning!

  Vi söker testare till vår nya utbildning! Är du en av dom? Under hösten kommer vi att lansera vår nya e-utbildning ”grundläggande hållbarhetsutbildning” och vill komma i kontakt med personer som vill testa och utvärdera utbildningen.  Det tar ca 1,5 timmar och du kan genomföra den i din egna takt och ta paus om du behöver. Signa upp ett konto och påbörja utbildningen. Har du frågor eller stöter på problem, kontakta marie.bergwall@exceed.se

  LÄS MER
 • Nyheter
  Välkommen på lunchmöte hos oss på Exceed

  Kom och lyssna på ett spännande lunchsamtal med Michael Nilsson Pauli, digital visionär och entreprenör som strävar efter att bygga de mest innovativa och effektiva systemen och samtidigt göra världen mer hållbar för fler.

  LÄS MER
 • Nyheter
  PODDGÄST: Ingemar Queckfeldt, AKEA

  ”Var överens om nuläget och tillsätt resurser för att nå dit man ska” Några av nyckelfaktorerna till att AKEA har lyckats så väl med sitt hållbarhetsarbete är att de kopplar sin affärsmodell till de globala målen, förankrar hållbarhetsarbetet och skapar engagemang i organisationen.

  LÄS MER
 • Nyheter
  PODDGÄST:
  Martin Kotte, Air France KLM

  Visste du att Air France KLM byter ut vissa sträckor från flyg till tåg? Eller att efter andra världskriget så såg man möjlighet att flyga som en del att skapa fred i världen? I detta avsnitt träffar Anders Martin Kotte från Air France KLM Group och pratar om flygindustrins utmaningar för att bidra till en hållbar utveckling.

  LÄS MER
 • Nyheter
  Exceed är en hub till A Sustainable Tomorrow 15 September

  Konferensen arrangeras och livesänds från HETCH i Helsingborg, med hubbar runt om i landet. En av hubbarna är Exceeds kontor i Malmö. Vi ser fram emot att träffa kunder och nya bekanta för ett fantastiskt program!

  LÄS MER
 • Nyheter
  PODDGÄST:
  Paulina Björk, Position Green

  ”Alla företag kan och bör jobba med hållbarhet, det är en hygienfaktor idag!”

  Paulina Björk är hållbarhetsansvarig på Position Green och vet hur viktigt det är med hållbarhetsdata för att driva utveckling av ett företags hållbarhetsarbete.

  LÄS MER
 • Nyheter
  PODDGÄST:
  Anna Spjuth, Scandic Hotels

  Hållbarhet och hållbart ledarskap är något Anna verkligen brinner för och som hon arbetar med varje dag. Anna berättar att Scandic för över 20 år sedan bestämde sig för att bli ledande inom hållbarhet, och driva utvecklingen framåt i branschen.

  LÄS MER
 • Nyheter
  Exceed ingår i ett samarbete med Position Green!

  Position Green erbjuder en datadriven plattform skapad för att hjälpa organisationer samla in, strukturera, visualisera och rapportera hållbarhetsdata.

  LÄS MER
 • Nyheter
  PODDGÄST:
  Karin Heri, MALMÖ FF

  Karin Heri har under många år lett Malmö FFs hållbarhetsarbete och vet hur man bygger en hållbar organisation.

  LÄS MER
 • Nyheter
  PODDGÄST:
  Bo Nilsson, A Sustainable Tomorrow

  ”Vi behöver planeten men planeten behöver inte oss”

  Mannen bakom detta kloka uttalande är Bo Nilsson, grundare av A Sustainable Tomorrow och utnämnd till "Årets personlighet" två gånger.

  LÄS MER
 • Nyheter
  Malmö FF har valt Exceed som sin hållbarhetspartner under två år

  Med ett stort samhällsengagemang har Malmö FF haft fokus på den sociala hållbarheten och nästa steg är att fokusera uppmärksamheten på miljö. I sin första hållbarhetsrapport skriver Malmö FF att de vill vara Sveriges mest hållbara stadion, och vi på Exceed är glada att få vara med på resan!

  LÄS MER
 • Nyheter
  Vi hjälper Sollentuna Energi & Miljö att förankra sitt hållbarhetsarbete

  Vi på Exceed är glada och stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa SEOM med deras hållbarhetsarbete!

  LÄS MER