Exceed är stolt partner till A Sustainable Tomorrow och är glada att nu kunna bjuda in dig att vara en del av årets stora hållbarhets- och framtidskonferens.

Konferensen arrangeras och livesänds från HETCH i Helsingborg, med hubbar runt om i landet. En av hubbarna är Exceeds kontor i Malmö. Vi ser fram emot att träffa kunder och nya bekanta för ett fantastiskt program!

Årets fokusområde är Halvvägs till 2030.
Den 15 september 2015 samlades världens ledare i FN-skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt: Att vi till år 2030 ska ha utrotat fattigdom, minskat ojämlikheter och löst klimatkrisen. Nu har vi nått halvlek i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som kan mätas. Teorier har mött verkliga förutsättningar som nu ger bättre beslutsunderlag, samtidigt som tiden och resurserna minskat.

Fokus på höstens A Sustainable Tomorrow-konferens är att svara på de frågor som många brottas med i sitt arbete med Agenda 2030 genom att visa goda exempel från verkligheten. Hur mäter och samarbetar vi för att komma i mål i tid? Den 15 september ger vi dig svar på dessa frågor genom tydliga exempel på genomförande.

Programinnehåll

  • Taxonomin/lagar/direktiv: Dessa lagar berör olika typer av företag i hållbarhetsarbetet.
  • Upphandling/verifiering: Så kvalificerar ni er för upphandling på den nya marknaden och verifierar ert hållbarhetsarbete.
  • Finansiering: Så kvalificerar ni er för investerare, banker och andra finansiärer.
  • Mångfald: Så integrerar ni jämställdhet och mångfald i en organisation.
  • Hållbart ledarskap: Så skapar ni ett transformativt och inkluderande ledarskap.

Läs mer om programmet DIGILOG KONFERENS 15/9 – A Sustainable Tomorrow

Agenda och anmälan

Plats: Exceeds kontor, Gustav Adolfs torg 51 i Malmö
Agenda:
8.30 samling på vårt kontor
9.00 sändningen startar  och avslutas kl 14:00

På förmiddagen blir det fika med mingel och vi avrundar dagen med en lättare lunch tillsammans.

Vi har begränsat antal platser, anmäl dig till helena.jonasson@exceed.se

Nyheter