Välkommen på lunchsamtal hos oss på Exceed 23 Mars kl 11.30-13.00

Att anställa en flykting – win-win-win: För individ-arbetsgivare-samhälle.

”Vilken roll kan stora globala företag spela i flyktingfrågan och hur får vi dessa att sluta prata och börja göra? Samtidigt som fler personer än någonsin är på flykt i världen så råder det en global kompetensbrist. Employer branding undersökningar visar också att det är allt viktigare för arbetsgivare att ha ett aktivt mångfalds- och hållbarhetsarbete för att vara attraktiva för befintliga medarbetare men även kunna locka till sig nya. Social hållbarhet är en av tre delar för ett effektivt globalt hållbarhetsarbete.”

 

Magdalena Nour kommer att samtala med Karin Heri från Tent Partnership for Refugees under en halvtimmes tid, sedan bjuds alla åhörare in i samtalet och över en minglande lunch finns möjlighet att prata vidare med Karin, Magdalena och de andra gästerna. Insikter, lunch och nya kontakter – välkommen!

Karin Heri från Tent Partnership for Refugees
Har en inre motor som drivs av frustration 

Karin är en hängiven fan av tvärsektoriell samverkan och tycker nästan aldrig att ”det inte går”. Karin jobbar hårt för att finna lösningar på komplexa problem och aktuella samhällsutmaningar. Strävar på sitt sätt efter att bidra till en lite bättre värld och är övertygad om att 1+1 är lika med 3. Hon är den icke fotbollsintresserade som spenderade nästan 10 år inom den svenska och europeiska fotbollsvärlden där hon arbetade med fotbollens samhällsnytta och påbörjade arbetet med att göra Eleda Stadion till Sveriges mest hållbara stadion. Nu etablerar hon en global organisation i Sverige och hjälper stora globala bolag att lösa sin kompetensbrist och samtidigt bidra till att ekonomiskt integrera flyktingar.

Magdalena Nour från Exceed
Senior Advisor Sustainable Transformation

Affärsutvecklare med stor nyfikenhet på sin omvärld, andra människor och deras drivkrafter. Ledare och strateg inom kompetensförsörjning med internationell C-suite erfarenhet och ett nätverk och kunder inom akademin, idéburen sektor, offentlig verksamhet och näringslivet. Har gediget track record inom P&L-utveckling, turn arounds, innovation och strategi. Arbetar idag som moderator, facilitator och konsult inom hållbar utveckling, med en förkärlek för finansiell och social hållbarhet.

Anmälan till: helena.jonasson@exceed.se (antalet platser är begränsat)

Du får en mailbekräftelse tillbaka av oss (Meddela gärna ev allergier eller matavvikelser vid anmälan).

Adress:           Gustav Adolfs Torg 51, våning 2, det står Xbus på dörren nere vid porttelefonen
Tid:                  23 Mars klockan 11.30 – 13.00

Varmt välkommen till en inspirerande och hållbar lunch!

Nyheter