Välkommen på lunchsamtal hos oss på Exceed

Onsdagen den 7/12 kl 11.30-13.00 Gustav Adolfs Torg 51

 

Rädda världen och tjäna pengar?

 

Är det dags att bredda Aktiebolagslagens begrepp ”vinst” till en vidare betydelse av värde? Hur bygger vi värdefulla företag, som förenar affärsnytta med ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet? Kom och lyssna på ett spännande lunchsamtal med Michael Nilsson Pauli, digital visionär och entreprenör som strävar efter att bygga de mest innovativa och effektiva systemen och samtidigt göra världen mer hållbar för fler.

Magdalena Nour från Exceed

Senior Advisor Sustainable Transformation
Affärsutvecklare med stor nyfikenhet på sin omvärld, andra människor och deras drivkrafter. Ledare och strateg inom kompetensförsörjning med internationell C-suite erfarenhet och ett nätverk och kunder inom akademin, idéburen sektor, offentlig verksamhet och näringslivet. Har gediget track record inom P&L-utveckling, turn arounds, innovation och strategi. Arbetar idag som moderator, facilitator och konsult inom hållbar utveckling, med en förkärlek för finansiell och social hållbarhet.

Michael Nilsson Pauli från Kodexe

Digital Business Pioneer
Digitalt visionär och entreprenörssjäl som välkomnar en utmaning och som mår som bäst när han får utforska det okända. Internet pionjär med omfattande teknologisk erfarenhet och kompetens. Strävar efter att göra avancerad teknologi tillgänglig och begriplig för alla. Har excellerat i digitala lösningar och mjukvaruutveckling i mer än 30 år, med flera framgångsrika åtaganden – etablerat IKEAs första e-handelssite, byggt världens första fungerande bil konfigurator för Volvo Cars och skapat CDON.com, för att nämna några. Idag driver Michael Kodexe och flera andra företag.

Anmälan till: helena.jonasson@exceed.se (antalet platser är begränsat)

Du får en mailbekräftelse tillbaka av oss (Meddela gärna ev allergier eller matavvikelser vid anmälan).

Adress:           Gustav Adolfs Torg 51, våning 2, det står Xbus på dörren nere vid porttelefonen
Tid:                  11.30 – 13.00

Varmt välkommen till en inspirerande och hållbar lunch!

Nyheter