”VI BEHÖVER PLANETEN MEN PLANETEN BEHÖVER INTE OSS”

Mannen bakom detta kloka uttalande är Bo Nilsson, grundare av A Sustainable Tomorrow och utnämnd till ”Årets personlighet” två gånger. Nu kan du äntligen lyssna på hela samtalet mellan honom och Anders Andersson.

Klicka här för att lyssna direkt!

Entreprenörskap, samhällsansvar och en drift att hjälpa har gått som en röd tråd genom hela Bos liv, och han har under många år engagerat sig i Sydafrikas kåkstäder där han byggt skolor och hjälpt barn och unga till en bättre framtid.

Bo beskriver sig själv som en människomänniska som går igång på människors olikheter, och han tror starkt på att det är när olikheter möts som verklig förändring sker. Denna övertygelse tillsammans med ett möte med skaparen av designen till ”Agenda 2030” och ”De globala målen”, blev embryot till A Sustainable Tomorrow.

A Sustainable Tomorrow är idag en modern och unik mötesplats byggd kring ”De globala målen”. En plats där broar byggs mellan människor med samma värderingar som vill in i en cirkulär framtid och som vill knyta kontakter med människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Om det här och mycket annat spännande samtalar Bo och Anders i vårt allra första avsnitt av ”Att leda hållbarhet”.

 

Nyheter