2013-2023 

I år har vi 10 års jubileum! 

Vi har idag äran att hedra vårt företag vars namn blivit synonymt med framgång, innovation och omtanke – Exceed. 

Vi firar nu 10 år! 

Visst blir man stolt när man tänker på att företaget har funnits i 10 år och så mycket vi har hunnit med…  

Jag har själv varit med i snart 4 av dessa 10 år! 

Ljuvligt, jobbigt, utmanande, ensamt, men också helt fantastiskt och det är tack vare världens bästa kollegor och styrelse kan jag stolt säga! 

Exceed är inte bara ett företag, det är en gemenskap. En gemenskap som delar glädje och lycka i varje framsteg, varje innovation, varje framgång. Varje framsteg är ett gemensamt framsteg, varje seger är en gemensam seger. Exceed är en plats där människor inte bara arbetar tillsammans, utan verkligen står tillsammans. 

Vi är stolta över att kunna leverera konsulttjänster inom Test och kvalité och Verksamhetsutveckling. Inom Hållbar utveckling levererar vi konsulttjänster, workshops, vår egenutvecklade e-learning och andra kringtjänster. Vi på Exceed drivs av vår Medmänsklighet, Engagemang och vår enorma Drivkraft, viljan att göra skillnad varje dag både internt samt externt hos våra kunder.

Vi driver vår affärsutveckling med en humanistisk anda, med ett ansvar inte bara för våra produkter och våra kunder, utan för samhället som helhet. Vi på Exceed förstår att vårt arbete har en inverkan på världen, och vår strävan efter att göra denna inverkan positiv, att skapa hållbarhet i allt vi gör. 

Vi har många intressanta kunder som vi är så stolta över att de väljer oss som sin samarbetspartner. Stort tack för detta!

Här är ett axplock av våra kunder: 

 

Följ oss gärna på Linkedin, det kommer många nyheter och erbjudande som ligger i linje med vårt 10 års jubileum framöver. 

Snart lanserar vi vår nya utbildning:  

 Varumärkesstrategi med hållbara värden!   

Grattis till vår gemensamma succé, och till många, många fler framgångar i framtiden! 

Från en stolt VD på Exceed

Helena Jonasson

Nyheter