Välkommen på lunchsamtal hos oss på Exceed kl 11.30-13.00, på vårt kontor på Gustav Adolfs Torg 51, Malmö

Temat är: Vad får elen kosta – för planeten, plånboken och människan?

 

Magdalena Nour kommer att samtala med Sezgin Kadir från Kraftringen under en halvtimmes tid, sedan bjuds alla åhörare in i samtalet och över en minglande lunch finns möjlighet att prata vidare med Sezgin, Magdalena och de andra gästerna. Insikter, lunch och nya kontakter – välkommen!

”Efter hand som samhället elektrifieras allt mer ökar behovet av stabil, fossilfri energiförsörjning. Hur hanterar vi bäst frågan, vem ska lösa den, och hur? Ämnet berör alla tre dimensioner av en hållbar utveckling – klimat, ekonomi och människan i samhället.”

Sezgin Kadir från Kraftringen
VD & Koncernchef

Att Sezgin Kadir sitter på VD-stolen på Kraftringen Energi är resultatet av en lång resa, som kan sägas ha startat direkt efter Berlinmurens fall 1989. Då var han 11 år och familjen flydde från Bulgarien. Efter en strapatsrik flykt genom Europa hamnade familjen i en flyktingförläggning på Öland innan de kunde sätta ner bopålarna i Malmö. När gymnasiet var klart blev det studier i England och sedan en civilingenjörsutbildning i elektroteknik på Lunds tekniska högskola. Karriären inleddes som trainee på Eon där han snabbt fick testa på chefspositioner och arbetade både i Sverige och Europa inom såväl elnät, tradingverksamhet och slutligen som VD för företagets gasverksamhet.

2018 tog Sezgin steget över till Kraftringen Energi där han ganska omgående påbörjade en förflyttning och omorganisation för att skapa en koncern som är närmare kunderna och deras behov. Enligt Sezgin är det roligaste med jobbet som VD att få jobba tillsammans med många kunniga experter, göra samhällsnytta och samtidigt leda företaget. Det som Kraftringen gör idag har betydelse om 30-40 år – Energi för framtida generationer.

Magdalena Nour från Exceed
Senior Advisor Sustainable Transformation

Affärsutvecklare och hållbarhetsstrateg med stor nyfikenhet på sin omvärld, andra människor och deras drivkrafter. Ledare och strateg med bakgrund från näringslivet, offentlig och idéburen sektor samt akademin med internationell C-suite erfarenhet och ett brett och djupt nätverk. Har gediget track record inom P&L-utveckling, turn arounds, innovation och strategi. Arbetar idag som moderator, facilitator och strateg inom hållbar utveckling, med en förkärlek för finansiell och social hållbarhet.

Anmälan: maila helena.jonasson@exceed.se

(antalet platser är begränsat)

Det kommer att skickas ut en påminnelse via mail ca 1 veckan innan eventet.

Meddela gärna ev allergier eller matpreferenser vid anmälan!

Adress: Gustav Adolfs Torg 51, våning 2, det står Xbus på dörren nere vid porttelefonen

Kl: 11.30 – 13.00

Varmt välkommen till en inspirerande och hållbar lunch!

Nyheter